Thursday, 28 August 2014

LANGKAWI: TEMPAHAN GELANGGANG SUKAN SECARA ONLINE

As salam semua dan salam sejahtera...

Nak bersukan di Langkawi tapi masih tercari-cari lokasi berdekatan..Ok kat sini kami kongsikan salah satu laman web yang disediakan oleh pihak LADA Langkawi untuk kemudahan tempahan gelanggang-gelanggang sukan yang mungkin anda boleh cuba di sini..Sesuai digunakan untuk pelbagai peringkat umur samada kanak-kanak ataupun dewasa..tempat macam ni boleh juga dijadikan sebagai aktiviti tahunan sukan sekolah, universiti, mukim/daerah atau mana-mana jabatan kerajaan/swasta..

Antara tempahan padang/court sukan yang disediakan adalah futsal, bola sepak, badminton, tenis, bola jaring, bola tampar, squash dan lawn ball..menarik kan? hanya tempah secara ONLINE..

Untuk tempahan online klik sini
Yang mana kaki-kaki futsal bolehlah cuba main dan buat friendly match kat sini..harga sejam lebih kurang sama dengan harga kebanyakkan gelanggang futsal yang ada di luar Langkawi..yang mana ada pasukan futsal samada di dalam atau di luar daerah Langkawi boleh join group geng futsal @ Langkawi..klik di sini ----> https://www.facebook.com/groups/futsallangkawi/

Dengan adanya group ni, bolehlah promote and share pics pasukan anda dan sama-sama kita buat perlawanan amal/persahabatan/pertandingan bersama kawan-kawan lain..Feel free to join..

Ok semua..Sehingga bertemu lagi..As salam..

Sekiranya entri kali ini bermanfaat untuk semua sila klik 'LIKE' pada button dibawah dan hebahkan pada yang lain..

No comments:

Post a Comment